DAKA’nın 2018 yılı son yönetim kurulu toplantısı yapıldı

DAKA’nın 2018 yılı son yönetim kurulu toplantısı yapıldı

Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı yönetim kurulunun 2018 yılının son toplantısı bölge valilerinin katılımıyla Bitlis’te yapıldı.

Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı (DAKA) yönetim kurulunun 2018 yılının son toplantısı bölge valilerinin katılımıyla Bitlis’te yapıldı. Bitlis Valiliği Toplantı Salonu’nda, DAKA Yönetim Kurulu Başkanı Bitlis Valisi ve Belediye Başkan Vekili Oktay Çağatay başkanlığında gerçekleştirildi. 2019 yılının çalışma programı ve bütçeleriyle ilgili gündem maddelerinin görüşüldüğü toplantıya, Hakkâri Valisi İdris Akbıyık ile İl Genel Meclis Başkanı Gülizar İliş, video konferans sistemiyle katıldı.

Bitlis Valisi Çağatay, kendi yönetim başkanlığındaki son yönetim kurulu toplantısı olduğunu hatırlatarak 2019 yılı Ocak ayından itibaren yönetim kurulu başkanlığını Hakkâri Valisi İdris Akbıyık’ın yürüteceğini ifade etti.

Çağatay, “Ajansımızın 2019 yılında yürüteceği faaliyetlerin hayata geçireceği projelerin detay bilgilendirmesini alıp 2019 yılı çalışma programı ve bütçemizi değerlendireceğiz. Aynı şekilde 2018 yılı İnsan Kaynakları Politikası uygulamalarını görüşeceğiz. Bölge illerimizi ziyaret eden yerli ve yabancı turist sayısının son yıllarda önemli katkı sunduğumuza inanıyoruz. Bu anlamda ulusal ve uluslararası fuarlara katılımlarla ilgili çalışmalar yapacağız. Milli teknoloji, güçlü sanayi hamlesi yolunda sorunlar ve çözüm önerileri başlığı altında paydaşlarımızla görüşmeler yapıp, sorunlara müdahaleleri görüşeceğiz. Ajans programları kapsamında desteklediğimiz ve uygulaması devam eden projeleri de değerlendireceğiz. Toplantımızın ülkemize ve bölgemize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

DAKA toplantısına Muş Valisi İlker Gündüzöz, Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, Hakkâri Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Servet Taş, Van Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Faruk Biner, Bitlis Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Davut Tezcan, Muş Ticaret Sanayi Odası Başkanı Erdal Koç  ile Bitlis İl Genel Meclis Başkanı Cemalettin Kinç katıldı.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.