Denizli-Uşak Karayolu'nda kaza: 1 ölü, 1 yaralı

Denizli-Uşak Karayolu'nda kaza: 1 ölü, 1 yaralı

Denizli-Uşak Karayolu'nda meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti, bir kişi de yaralandı.

Denizli-Uşak Karayolu İğdir Rampası'nda meydana gelen trafik kazasında bir kişinin hayatını kaybettiği, bir kişinin de yaralandığı belirtildi.

Kaza, dün gece 23.30 sıralarında Denizli-Uşak Karayolu İğdir Rampasında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Gürpınar’dan Çivril ilçesi istikametine giden Rahmi Öztürk yönetimindeki 20 LD 404 plakalı otomobil ile Çivril’den Uşak yönüne giden olan Serdar Özgörmüş hâkimiyetindeki 20 PA 057 plakalı otomobil kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle araçlar yol kenarına savrulurken her iki sürücü de araçlarının içinde sıkıştı.

Araçlarda sıkışan sürücülere ilk müdahaleyi yoldan gecen vatandaşlar yapsa da sürücüleri sıkıştığı yerden çıkaramadılar. Haber verilmesi üzerine kaza yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı ilk incelemede, Rahmi Öztürk’ün hayatını kaybettiği belirlendi.

Diğer sürücü Serdar Özgörmüş ise Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri ve sağlık görevlileri tarafından yaklaşık yarım saatlik bir çalışma sonucunda sıkıştığı yerden kurtarılarak hastaneye kaldırıldı. 

Kaza sonrası Denizli-Uşak Karayolu yaklaşık 2 saat trafiğe kapatıldı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.