Denizli'de 24 Polis FETÖ'den tutuklandı

Denizli'de 24 Polis FETÖ'den tutuklandı

Denizli’de, FETÖ'ye yönelik soruşturma kapsamında göz altına alınan ve aralarında eski emniyet müdür yardımcılarının da yer aldığı 32 kişiden 24'ü tutuklandı.

Denizli’de, FETÖ'ye yönelik soruşturma kapsamında ‘Bylock’u kullandıkları iddiasıyla göz altına alınan ve aralarında eski emniyet müdür yardımcılarının da yer aldığı 32 kişiden 24'ü tutuklandı.

Polis, FETÖ'ye yönelik soruşturma kapsamında örgütün şifreli haberleşme programı ByLock'u kullandığı tespit edilen polis görevlilerine yönelik operasyon düzenledi.

Operasyon kapsamında, aralarında eski emniyet müdür yardımcıları İ.U ve M.K’nin da yer aldığı 34 polis gözaltına alınmıştı. Şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda çeşitli dokümanlara el konuldu.

Emniyetteki sorguları tamamlanan 34 kişiden 2’si savcının talimatı üzerine serbest bırakılırken, diğer 32 kişi nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Nöbetçi sulh ceza hakimliğinde ifadeleri alınan 32 polisten 8'i adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, aralarında eski emniyet müdür yardımcısı İ.U ve M.K’nin de yer aldığı 24 polis, tutuklanarak cezaevine gönderildi. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.