Derikliler darbe girişimini lanetledi foto

Derikliler darbe girişimini lanetledi foto

Mardin’in Derik ilçesinde aralarında kamu kurum müdürleri ile siyasi parti temsilcilerinin de bulunduğu vatandaşlar yapılan yürüyüşte tekbirlerle darbe girişimini lanetledi.

Derik ilçesinde, 15 Temmuz’da Paralel Yapıya mensup bir grup askerin yaptığı darbe girişimi, aralarında ilçe kaymakamı kamu kurum müdürleri ile siyasi parti temsilcilerinin de bulunduğu vatandaşlar tarafından lanetlendi.

Yürüyüşe ilçe kaymakamı Muhammed Fatih Safitürk, AK Parti İlçe Başkanı Ali Osman Tutal, HÜDA PAR İlçe Başkanı Burhan Erol kamu kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

AK parti ilçe binası önünde toplanan grup tekbirler eşliğinde çarşı merkezine kadar yürüdü.  Burada bir konuşma yapan Ak Parti ilçe  başkanı Osman Ali Tutal, “ Cennet vatanımız 15 Temmuz’da başlayan,   milli iradeyi ve halkımızın birliğini hedef alan alçak bir darbe teşebbüsüne maruz kaldık. Ordu içinde ve dışında örgütlenmiş Fethullahçı terör örgütü tarafından gerçekleştirilen bu hain darbe kalkışmasının, hakkettiği cevabı alacağından hiç kimsenin şüphesi olmasın. FETÖ’cü teröristlere karşı Başkomutanımız,  Cumhurun Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarihte eşine benzer az rastlanan bir direniş sergilemiştir. Gösterdiği cesareti her türlü takdirin üzerinde görüyoruz” dedi.

İLKHA









HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.