Derik'te köpek dehşeti:27 yaralı (Güncellendi)

Derik'te köpek dehşeti:27 yaralı (Güncellendi)

Mardin'in Derik ilçesinde bir köpek 27 kişiyi ısırdı. Olayın ardından okullar tatil edildi, bazı köpeklerin öldürüldüğü ilçe karantinaya alındı.

 

MARDİN - Edinilen bilgilere göre, Derik ilçesinde Kale Mahallesi-Bahçeli Evler Mahallesi güzergahında meydana gelen olayda, kuduz olduğu sanılan bir köpek, öğle saatlerinden akşam saatlerine kadar aralarından kadın, çocuk ve yaşlıların da bulunduğu 27 kişiyi ısırdı.
Hastaneye kaldırılan yaralılardan kimisi ayakta tedavi edilirken, tedavilerine devam edilen 21 yaralıdan 6'sının Mardin'e sevk edildiği öğrenildi.

 

Mardin Devlet Hastanesi Baştabip yardımcısı Bayram Açan'dan alınan bilgilere göre, hastanelerine getirilen 2'si yaşlı, 3'ü çocuk 5 yaralı tedavilerinin ardından taburcu edildi, yüzünden yara alan 3 yaşındaki bir çocuğun tedavisine devam ediliyor.

 

Olayın duyulmasının ardından saldırgan köpeğin bulunması için çalışma başlatılırken, okullar tatil edilerek ilçe karantinaya alındı.

 

Alınan son bilgilere göre saldırgan olduğu sanılan bazı köpekler vurularak öldürülürken görgü tanıkları saldırının 2 köpek tarafından gerçekleştirildiğini ifade etti.   (İLKHA)


 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.