Din görevlilerine makam ve ses eğitimi verildi

Din görevlilerine makam ve ses eğitimi verildi

Diyanet-Sen Sivas Şubesi tarafından Sivas'taki din görevlilerine "Makam ve Ses Eğitimi" verildi.

SİVAS - Sivas Belediyesi Konservatuar Salonunda yapılan ve 25 Mart 2013 tarihinde başlayan “Makam Ve Ses Eğitimi Kursu” sona erdi.

 

Din görevlilerini kursun son gününde yalnız bırakmayan Diyanet-Sen Sivas Şubesi Yönetim Kurulu üyeleri, din görevlilerine ikramlarda bulunarak, kursa katılan din görevlilerini ve kurs hocasını tebrik ettiler.

 

Diyanet-Sen Sivas Şube Başkanı Mustafa Tayyar, burada yaptığı açıklamada, “Nasıl bir 29 Mayıs gününde 1453’te 21 yaşındaki sultan Mehmet İstanbul’u fethetti ise, din görevlilerimiz de burada aldıkları makam ve ses eğitimi sayesinde kulaklara hitap edecek ve gönülleri fethedecekler. Kursa devamlı iştirak eden kursiyerlerimiz bu kursun çok verimli olduğunu ve devam etmesini arzu ediyorlar. Kursa katılamayan din görevlilerimiz de aşırı bir şekilde bizlere bir daha böyle bir kursun düzenlenmesini arzu ettiklerini dile getirdiler. Bizlerde inşallah din görevlisi kardeşlerimizi kırmamaya çalışacağız. Bu ve benzeri kursları tekrar açmayı planlıyoruz” dedi. (Veysi Siyah – İLKHA)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.