​Diyanet Birlik-Sen Siirt İl Temsilcisi Güneş'ten Kâbe'ye yapılan saygısızlığına tepki

​Diyanet Birlik-Sen Siirt İl Temsilcisi Güneş'ten Kâbe'ye yapılan saygısızlığına tepki

​Diyanet Birlik-Sen Siirt İl Temsilcisi Sabah Güneş, cinsel sapkın gurubun Boğaziçi Üniversitesi önünde Kâbe-i Muzzama'ya yönelik saygısızlığını sert bir dille kınadı.

Boğaziçi Üniversitesi önünde Müslümanların mukaddes mekânı Kâbe’ye ve İslami değerlere yapılan çirkin saldırıyı şiddetle kınayan Diyanet Birlik-Sen Siirt Şube Başkanı Sabah Güneş, yazılı açıklama yaptı.

Müslümanların mukaddes mekânı, Kabe-i Muazzama’yı ve İslami değerleri her fırsatta açıktan ve ısrarlı bir şekilde saldırmaktan geri kalmayan cinsel sapkın grubun en ağır bir şekilde cezalandırılması gerektiğini kaydeden Güneş, "Tek dertleri İslam’a ve Müslümanlara saldırmak olan, hayasızlığın ve ahlaksızlığın dip halini yaşayan zıvanadan çıkmış Lut kavmi kırıntısı mahlukları lanetliyorum." dedi.

Yapılan bu aşağılık provokasyonun sinsi bir plan olduğuna dikkat çeken Güneş, "Bu rezillik asla kabul edilemez, bu fikir hürriyeti de olamaz, Kâbe insanlık değerlerinin zirvesidir, hiçbir çirkinlik Kâbe’ye zarar veremez. Mukaddesatımız bizim için her şeyin ötesindedir. Kâbe’mize yapılan saygısızlığı kınıyor ve hukuk önünde hesap vermelerini bekliyorum." diye belirtti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.