Diyanet İşleri Başkanı Erbaş’a, sosyal medya kullanıcılarından büyük destek

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş’a, sosyal medya kullanıcılarından büyük destek

Cuma hutbesinde, “İslam zinayı en büyük haramlardan kabul ediyor. Lûtıliği, Eşcinselliği lanetliyor.” sözleri üzerine hakkında, İnsan Hakları Derneğince suç duyurusunda bulunulan Erbaş’a sosyal medya kullanıcılarından da büyük destek geldi.

Cinsel sapkınlığa sahip çıkan İHD’nin, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş hakkında yaptığı suç duyurusuna her kesimden tepkiler çığ gibi büyürken, Erbaş’a her kesimden destekler gelmeye devam ediyor.

Bir destek de sosyal medya kullanıcılarından geldi. Sosyal medyada açılan #AliErbasYanlızDeğildir Hashtag’ına binlerce kişi Tweett atarak destek verdi.

Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Burhan İşliyen, “İnanılır gibi değil. Diyanet İşleri Başkanımızın fıtrata, ahlaka, insanlığa ve tüm değerlere aykırı sapkın ve sapık davranışları eleştirmesini kimi barolar, ‘dogmatik tavır’ diye damgalamış. Ne bekliyordunuz? Diyanet İşleri Başkanı kavimlerin helak sebebi olarak bilinen çirkinlikleri övecek miydi? Hakkikati haykırmaya devam…Alla Teala, Lut Aleyhisselam’ın misafirlerine saldıran şehvetlerinin esiri olmuş kavmi için şöyle buyurmuştu, ‘Yemin olsun ki onlar serhoş (sersem) halleriyle saçmalayıp duruyorlar.”

İHH, “Biz en temel meselenin aile olduğunu biliyoruz. Diyanet İşleri Başkanımız Prof. Dr. Ali Erbaş'ı destekliyoruz. İslâm'ın haram kıldığında kötülük ve zarar, helal kıldığında temizlik ve fayda vardır.”

Süleyman Atmaca, “Zina ve eşcinselliğin Kur’an’da lanetlendiğini Diyanet İşleri Başkanımız Sayın Ali Erbaş söylemeyecekte kim söyleyecek?” Bu ülkeyi yönetenlerden; toplum yapımızı dinamitleyen bu tür sözleşmelere imza atmak yerine, kendi toplum yapımıza uyan düzenlemeler yapmaya davet ediyoruz.”

Serdar Arseven, “Diyanet İşleri Başkanı muhterem Ali Erbaş, Allah’ın hükümleri doğrultusunda tespitlerde bulunduğu için hedef alınıyor!”


Diyanet İşleri Başkanı Erbaş’a, sosyal medya kullanıcılarından büyük destek

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.