Diyarbakır 1. sanayi sitesinin yolları asfaltlanıyor

Diyarbakır 1. sanayi sitesinin yolları asfaltlanıyor

2018’de kentin caddelerine 800 bin ton sıcak asfalt sermeyi hedefleyerek sezonu Mart’ta açan Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Kayapınar ilçesinde yer alan 1. Sanayi Sitesinin yollarını asfaltlıyor.

Asfaltlama çalışmalarını kent merkezi dışında ilçelerin mahalle ve mahalle grup yollarında aralıksız sürdüren Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Kayapınar ilçesinde yer alan 1. Sanayi Sitesinin yollarını asfaltlıyor. 3 bölümden oluşan Sanayi Sitesinde ilk etapta 2. Sanayi ve Marangozcular Sitesinin yollarını asfaltlayarak tamamlayan ekipler, çalışmalarına 1. Sanayi Sitesi bölümünde devam ediyor. Şuana kadar 15 bin 600 ton sıcak asfaltın serildiği çalışmalarda yollara 6 bin ton sıcak asfalt daha serilecek.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Sanayi Sitesinin yollarına asfalt sermeden önce alanın hurda atıklarından arındırılması için temizlik çalışmalarını da yürütüyor. Yaşanan trafik yoğunluğu ve DİSKİnin yürüttüğü altyapı çalışmaları sebebiyle 1. Sanayi Sitesinde asfaltlama 2 hafta sonra tamamlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler