Diyarbakır Bismil'de öğrenciler bisiklet sürerek stres attılar

Diyarbakır Bismil'de öğrenciler bisiklet sürerek stres attılar

Diyarbakır'da sınav stresini atmak amacıyla öğrencilere yönelik bisiklet sürme etkinliği gerçekleştirildi.

Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde TEOG ortak sınavlarından sonra stres atmak amacıyla öğrencilere yönelik bisiklet sürme etkinliği gerçekleştirildi.

Ahmedi Hani Ortaokulu tarafından düzenlenen etkinlik kapsamında öğrenciler, öğretmenleriyle birlikte ilçe merkezinde bisiklet sürdüler.

Konuyla ilgili bilgi veren Ahmedi Hani Ortaokulu Müdürü Ömer Faruk Kaplan, okullarında özellikle TEOG sınavlarının ardından sosyal faaliyetleri arttırdıklarını söyledi.

Kaplan, "Gelenekselleştireceğimiz Bismil Ahmedi Hani Ortaokulu Halka Açık Birinci Bisiklet Şenliği'nin yoğun katılımla gerçekleşmiş olması bizi ziyadesiyle mutlu etmiştir. Özellikle ilçe merkezinde halkın bisiklet grubumuza ilgisi görülmeye değerdi. Bu tür faaliyetleri gerçekleştirmedeki amacımız okulu sadece derse girilip çıkılan bir mekân olmaktan çıkarmak, çocukları sosyal medyadan, internet kafelerden uzak tutmak, okulumuzu eğlenceli ve öğrencilerin severek geldiği bir eğitim kurumu yapmaktır." dedi.

Şimdiye kadar gerçekleştirdikleri uçurtma şenliği, topaç etkinliği ve bilgi yarışmalarının da aynı amaca yönelik olduğuna değinen Kaplan, kendilerine destek veren kurum ve kuruluşlara teşekkür etti.

İLKHA





Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler