Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, sokakta yaşayan hayvanları yalnız bırakmadı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, sokakta yaşayan hayvanları yalnız bırakmadı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasından sokakta yaşayan hayvanların olumsuz yönde etkilenmemesi için önceden belirlenen noktalara mama bıraktı.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında ülke genelinde uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasından sokakta yaşayan hayvanların olumsuz yönde etkilenmemesi için çalışma başlattı. Sağlık İşleri Daire Başkanlığı tarafından başlatılan çalışma kapsamında Dicle Üniversitesi yerleşkesinde bulunan hayvan besleme alalında sokakta yaşamak zorunda kalan hayvanların karınlarını doyurması sağlandı. Yürütülen çalışma kapsamında Kayapınar, Sur, Bağlar ve Yenişehir ilçelerindeki hayvanların beslenme odaklarına mama bırakan Hayvan Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi görevlileri, sokak hayvanlarını elleriyle besledi.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanlığı, sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu günlerde sokak hayvanlarının beslenmelerini sağlamak için daha önce belirlenen 30 farklı konuma mama bırakmaya devam edecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler