Diyarbakır Büyükşehir Belediyesinin, veliler için düzenlediği Anne-Baba Mektebi Projesi başladı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesinin, veliler için düzenlediği Anne-Baba Mektebi Projesi başladı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesinin, Bilgi Evi ile Akademi Lise öğrencilerinin velileri için düzenlediği Anne-Baba Mektebi Projesi başladı.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, sosyal belediyecilik ve eğitim alanında çalışmalarına devam ediyor.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı bünyesinde bulunan Bilgi Evi ve Akademi Lise öğrencilerinin velilerine yönelik Anne-Baba Mektebi Projesi başladı.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından anne ve babaların çocuklarıyla daha iyi iletişim kurması amacıyla yürütülen proje kapsamında İl Müftü Yardımcısı Fatime Kartı "Aile İçi İletişim" konulu seminer düzenlendi.

Selahaddin Eyyubi Bilgi Evi seminer salonunda düzenlenen programda velilere anne-babanın öğrenciyle ev içi davranış konusu anlatıldı.

Projenin daha verimli geçmesi amacıyla program sonunda katılımcılara anket yapıldı.

Projede özelikle çocuk yetiştirmenin püf noktalarını içeren etkili iletişim teknikleri, ideal anne baba tutumları ve örnek aile modelleri işlenecek. Ailelere öğrencilerin sınav kaygısı uzmanlarca anlatılacak.

Akademisyenler, eğitmenler, psikologlar ve alanında uzmanların yer alacağı projede akademi lise ve bilgievlerinde eğitim gören 7 bin öğrencinin ailesine ulaşılması planlanıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.