Diyarbakır İstasyon Meydanındaki program nedeniyle cumartesi günü bazı yollar trafiğe kapatılacak

Diyarbakır İstasyon Meydanındaki program nedeniyle cumartesi günü bazı yollar trafiğe kapatılacak

Diyarbakır'ın merkez Yenişehir ilçesi İstasyon Meydanında 18 Aralık cumartesi günü düzenlenecek program nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatılacak.

Diyarbakır Valiliğinden yapılan açıklamada, 18 Aralık 2021 Cumartesi günü İstasyon Meydanında düzenlenecek program kapsamında güvenlik tedbirlerinden dolayı vatandaşların, etkinliğin yapılacağı alana yakın yollarda giriş ve çıkışlarda mağdur olmaması adına etkinlik süresince trafiğe kapatılacak olan yollar ve alternatif güzergâhların belirlendiği kaydedildi.

Açıklamada, 18 Aralık günü saat 08.00 ile etkinlik bitimine kadar kapatılacak olan yollar ve bu yollara ilişkin bilgiler hakkında şöyle denildi:

"Akkoyunlu Caddesi, ofis kavşaktan kapatılacak. Alternatif olarak Ekinciler Caddesi-Hintlibaba Caddesine takiben Ali Emiri Caddesini kullanılabilecektir.

Mehmet Akif Ersoy Caddesi, Sezai Karakoç Kavşağından kapanacak.

Alternatif olarak Cemiloğlu Caddesi, Kılavuz Caddesi takiben Nükhet Coşkun Caddesi veya Şehitlik Kavşağı ve Ali Emiri Caddesi takiben Elâzığ Caddesini kullanabilecektir.

Cemiloğlu Caddesi, Bağlar Polis Merkez Amirliği önünden kapanacak. Alternatif olarak Klavuz Caddesi ve Gürsel Caddesi takiben Nükhet Coşkun Caddesini kullanabilecektir.

İstasyon Caddesi ve Inaloğlu Caddesi kapanacak. Alternatif olarak Ali Emiri Caddesi, Elâzığ Caddesi veya Ekinciler Caddesi kullanabilecektir.

Kışla Caddesi kesişimi kapanacak. Alternatif olarak Ekinciler Caddesi ve Elâzığ Caddesi kullanabilecektir."

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler