Diyarbakır Umut Kervanı ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye yardımında bulundu

Diyarbakır Umut Kervanı, 2022-2023 eğitim ve öğretim yılının başlamasına yakın mağdur ve ihtiyaç sahibi yüzlerce öğrenciye kırtasiye yardımında bulundu.

Yapılan yardım çalışmasıyla ilgili açıklama yapan Diyarbakır Umut Kervanı Başkan Yardımcısı Abdurrahim Karadeniz, ihtiyaç sahibi ailelere düzenli yardımlarda bulunulduğunu belirterek yapılan yardımlardan bir tanesinin de ihtiyaç sahibi ve mağdur öğrencilere kırtasiye yardımı olduğunu ifade etti.


Her sene olduğu gibi bu yıl da yüzlerce mağdur ailenin çocuklarına kırtasiye yardımı yapacaklarını söyleyen Karadeniz, "Umut Kervanı olarak sürekli çalışmalarımız var. Dönemsel olarak ta kırtasiye, giyim, gıda ve et yardımında bulunuyoruz. Ekonomik sıkıntılardan dolayı binlerce aile bize başvuruda bulunuyor. Bizim de bu konuda pek imkanlarımız olmadığı için imkanlar doğrultusunda yardımlar yapabiliyoruz. Esnafımız ve hayırseverlerimiz yardım yaptıkça da çocuklarımızı mağdur etmeyeceğiz. Çocuklarımız geleceklerimizdir, bunun için bu çocuklara sahip çıkalım." şeklinde konuştu.

"Hayırseverlerin yardımlarını bekliyoruz"

Karadeniz, "Kırtasiye malzemeleri için öğretmenlerle görüştük. Kalem, silgi, açacak, kuru boya, suluk sınıflara göre çantaları doldurup ihtiyaçlarını karşılayacağız. Bütün hayırseverlerden Allah razı olsun. Onlara teşekkür ediyoruz. Binlerce mağdur aile var ve biz ancak yüzlerce aileye yardımda bulunabiliyoruz. Hayırseverlerden yardımlar geldikçe bu sayıyı daha da çoğaltacağız. Hayırseverlerin yardımlarını bekliyoruz." dedi. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.