Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu, asfalt çalışmalarını inceledi

Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu, asfalt çalışmalarını inceledi

Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu, Büyükşehir Belediyesi’nin Bağlar ve Kayapınar ilçelerinde devam eden asfalt çalışmalarını inceledi.

Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu, Büyükşehir Belediyesi’nin trafik akışının yoğun olduğu caddelerde devam eden asfalt çalışmalarını yerinde inceleyerek personelden bilgi aldı. Denetimlerine Bağlar ilçesi Yeni Hal Kavşağı başlayan Karaloğlu’na Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Ayhan Kardan ve Vedat Güngör ile Daire Başkanları eşlik etti.

Karaloğlu, serilen sıcak asfaltın kalitesini ölçtü

Yeni Hal Kavşağı’ndaki çalışmalardan sonra Ahmet Kaya Caddesi’ne geçen Karaloğlu, proje görselleri üzerinden yetkili personelden brifing aldı. Bizzat asfalt döküm aracına çıkan ve asfalt sıcaklığı ile kalitesinin ölçümünü yapan Karaloğlu, çalışmada yer alan işçilere emeklerinden dolayı teşekkür ederek başarılar diledi.

Karaloğlu, çocuklara hediyeler dağıttı

Bağlar ilçesindeki denetimlerinin ardından Kayapınar ilçesine geçen Karaloğlu, Büyükşehir Belediyesi Yapı Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı’nın Sipan, Mastfroş ve Riha Caddeleri’nde sürdürdüğü yol yenileme, sağlamlaştırma ve iyileştirme çalışmalarını yerinde inceledi. Bulunduğu alanlarda vatandaşlarla sohbet edip taleplerini dinleyen Karaloğlu, çocuklarla yakından ilgilenerek çeşitli hediyeler armağan etti. Vatandaşlar yürütülen asfaltlama çalışmaları nedeniyle Karaloğlu ve Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

Kaldırımdan peyzaja en ince detayına kadar denetimlerde bulunan Karaloğlu, eksikliklerin giderilmesi ve çalışmaların tamamlanması için yetkili personele talimat verdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler