Diyarbakır'da Doğalgaz Çukuru Tehlike Saçıyor

Diyarbakır'da Doğalgaz Çukuru Tehlike Saçıyor

Diyarbakır'da doğalgaz çalışması yapan firmanın açtığı çukurlara önlem işaretleri yerleştirmemesi nedeniyle tehlike saçıyor.

DİYARBAKIR- Diyarbakır merkez Bağlar ilçesi Bayındırlık Semti Turgut Özal ve Cengizler Caddesinin kesiştiği noktada doğalgaz çalışması yapan firma önlem işaretleri koymadığından dolayı çukur bölgesinde geçen vatandaşlar her an çukura düşme tehlikesi ile karşı karşıya kalıyorlar.

 

Vatandaşlar, günde binlerce kişinin geçtiği, özellikle gece saatlerinde yaşlılar ve çocuklar için tehlike arz eden çukurun, herhangi bir can almadan bira önce kapatmasını istiyor. (Osman İçli-İLKHA)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.