Diyarbakır'da Girişim, Kariyer ve Gençlik Zirvesi düzenlendi

Diyarbakır'da Girişim, Kariyer ve Gençlik Zirvesi düzenlendi

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesinin proje ortakları arasında yer aldığı Diyarbakır'da Girişim, Kariyer ve Gençlik Zirvesi düzenlendi.

Dicle Üniversitesi Girişim, Enerji, Teknoloji Kulübü tarafından Girişim, Kariyer ve Gençlik Zirvesi düzenlendi. Diyarbakır Büyükşehir Belediyesinin proje ortakları arasında yer aldığı programa Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Mehmet Fatih Kacır, AK Parti Diyarbakır Milletvekili Mehdi Eker, Vali Hasan Basri Güzeloğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Süleyman Serdar Budak ile davetliler katıldı.

Dicle Üniversitesi Kültür ve Kongre Merkezinde saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda, Bakan Yardımcısı Kacır ve Milletvekili Eker konuşma yaptı.

Limak Holding Onursal Başkanı Nihat Özdemir ve holdingin yönetim kurulu başkanı Ebru Özdemir, "Şimdiki Fikirler Geleceği Şekillendirir", TAV Havalimanları İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Serkan Kaptan ise "Girişimcilik Nedir ve Kimler Girişimci Adayıdır" başlıklı oturumda deneyimlerini paylaştı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.