Diyarbakır'da hırsızlık olaylarına karıştığı tespit edilen 8 şüpheli gözaltına alındı

Diyarbakır'da hırsızlık olaylarına karıştığı tespit edilen 8 şüpheli gözaltına alındı

Diyarbakır'da farklı gün ve adreslerde yaşanan hırsızlık olaylarına karıştıkları tespit edilenlere yönelik başlatılan operasyonlarda 8 şüpheli gözaltına alındı. Olaylarda çalınan bazı malzemeler ele geçirildi.

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü hırsızlık olaylarına ilişkin başlattığı çalışmada 4 hırsızlık vakasının faillerini yakalamak üzere operasyon yaptı.

Sur İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından, işyerinden ve kurumdan hırsızlık olaylarının aydınlatılması amacıyla çalışma başlattı.

Kamera ve şüpheli şahısların tespitine yönelik çalışmalar neticesinde metruk binalara yapılan operasyonla içime hazır 50 kilogram tütün, 7 çuval toplamda 350 kilogram kıyılmamış tütün ele geçirildi. Birçok suçtan kaydı bulunan S.K, O.U, M.K ve Y.A suç eşyalarıyla birlikte yakalanarak adli mercilere teslim edildi.

Cevatpaşa Mahallesi, Millet Bahçesinde bulunan Büyükşehir Belediyesine ait Büfe’de meydana gelen işyerinden ve kurumdan hırsızlık olayında büfe kapısının kırılarak 199 şişe soda, 61 adet 500 ml su ve elektrikli semaverin çalındığı bilgisi üzerine yapılan kapsamlı kamera incelemelerinde, Y.İ, B.B ve A. A. isimli suça sürüklendiği tespit edilen çocuk şüpheliler yakalanarak adli mercilere teslim edildi.

Tarihi Ongözlü Köprü çevresinde faaliyet gösteren bir kafede devam eden hırsızlık olayında Sur İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler olay yerine gelerek şüpheli T.A. ve suç eşyası olan su dinamosuyla birlikte suçüstü yakalayarak adli mercilere teslim etti. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler