Diyarbakır'da kreşlerdeki miniklerden anlamlı kermes

Diyarbakır'da kreşlerdeki miniklerden anlamlı kermes

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetleri Daire Başkanlığı bünyesindeki kreşlerde eğitim gören 4 – 6 yaş arası minikler aldıkları pastacı kursları ile öğrendiklerini kermese dönüştürdü.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetleri Daire Başkanlığı bünyesindeki kreşlerde eğitim gören 4-6 yaş arası minikler aldıkları pastacı kursları ile öğrendiklerini kermese dönüştürdü. Minikler, kermes gelirinden elde ettikleri geliri yetim iki ailenin çocukları için harcadı.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetleri Daire Başkanlığı Çocuk Şube Müdürlüğü, kreş eğitimlerine aralıksız devam ederken minik öğrencilerin kişisel gelişimlerine katkı sunuyor. Kreşlerden faydalanan 4 – 6 yaş arası çocuklar, temel eğitimlerin yanı sıra kişisel gelişimlerine katkı sunacak kurslara da katılıyor. Sümerpark Ortak Yaşam Alanı’nda bulunan Çocuk Şube Müdürlüğü’ndeki kreşlerde eğitim gören minikler pastacılık kursunda öğrendikleri kurabiye yapımı ile kermes düzenledi.

Çocuk Şube Müdürlüğü’nde düzenlenen ‘Minik Şeflerden Lezzetli Kurabiyeler’ etkinliği ile önce hünerlerini sergileyen minikler, daha sonra pişirdikleri kurabiyeleri sergiledi. Kermese katılan aileler ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı personeli yapılan ürünleri tattılar. Minikler, kermesten elde edilen gelirle iki yetim ailenin çocuklarına giyecek yardımında bulundu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler