Diyarbakır'da sağlık kurumları yerleşkeleri asfaltlandı

Diyarbakır'da sağlık kurumları yerleşkeleri asfaltlandı

Merkez Bağlar Belediyesi, Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinin bulunduğu alanı sıcak asfalt ile döşeyerek kullanışlı hale getirdi.

Bağlar Belediyesi, sağlık kuruluşlarının bulunduğu bölgelere hizmet götürmeye devam ediyor. Bölge hastanesi konumundaki Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinin bulunduğu alan hastanenin hizmete girdiği tarihten beri ilk kez asfaltlandı.

10 yıl sonra asfaltlanan alan yapılan çalışma, hizmeti Coronavirus ile mücadele eden sağlık çalışanlarına moral oldu.

Bir kilometrelik alan 700 ton asfalt döşemesi yapılarak sağlık çalışanları ve vatandaşlar için kullanışlı hale getirildi. Hastane bahçesi güzel bir görüntü kazanırken hastane çalışanları ve vatandaşlar anlamlı buldukları hizmet nedeniyle Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’na teşekkür etti.

Sağlık emekçilerinin yaşam koşullarını iyileştirmeyi vicdani bir sorumluluk olarak kabul ederek bu yönde hizmetler yaptıklarını belirten Beyoğlu, sağlık camiasına yönelik hizmetleri devam ettireceklerini söyledi.

Beyoğlu, "Sağlık çalışanlarımızın değeri, dünyayı etkisi altına alan ve insanlık için yüzyılın felaketi olan Coronavirus salgını nedeniyle artmış durumda. Onların moralini yüksek tutmak, yaşam koşullarını elverişli hale getirmek hepimizin görevidir. Biz bunu vicdani bir sorumluluk olarak değerlendiriyoruz. 10 yıllık geçmişi bulunan ve sağlık alanında önemli bir misyon üstlenen Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanemizin bahçesini ve bulunduğu alanı yenilemek bize nasip oldu. Sağlık kahramanlarına yönelik desteğimiz her alanda devam edecek." ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler