Diyarbakır'da sigara ve akaryakıt kaçakçılarına baskın foto
Diyarbakır'da sigara ve akaryakıt kaçakçılığı yaptığı tespit edilen şahıslara yönelik, son bir hafta içerisinde düzenlenen 2 ayrı baskında piyasa değeri 70 bin TL olan akaryakıt ve 766 bin TL değerinde 153 bin 364 paket kaçak sigara ele geçirildiği bil
Diyarbakır'da yapılan baskınlarda ele geçirilen sigara ve akaryakıtların yanı sıra birçok zanlının da tutuklandığı kaydedildi.
Diyarbakır Valiliğinden yapılan açıklamada, piyasa değeri 70 bin TL olan akaryakıt ve piyasa değeri 766 bin TL olan 153 bin 364 paket kaçak sigara ele geçirildiği belirtildi.
Baskınlar kapsamında, 37 zanlıya adli işlem yapıldığı, ayrıca zanlıların kaçak sigara ve akaryakıt naklinde kullandıkları 7 araca da el konulduğu ifade edildi.
İLKHA
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.