Diyarbakır'da torbacı operasyonunda 24 tutuklama

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü kent genelinde torbacı diye tabir edilen sokak satıcılarının yakalanmasına yönelik gerçekleştirdiği operasyonlarda gözaltına aldığı 29 şüpheliden 24'ü tutuklandı.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Diyarbakır genelinde torbacı diye tabir edilen sokak satıcılarının yakalanmasına yönelik çalışma başlattı.


Merkez Kayapınar, Yenişehir, Sur merkez ilçelerinde ve Bağlar Batıkent boş arazi tren rayları bölgesinde Bağlar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleriyle koordineli olarak "Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Ticareti" yaptıkları tespit edilen şüphelilerle ilgili yapılan çalışmalarda toplam 18 farklı adreste 29 şüpheliye operasyon gerçekleştirildi.

Operasyon kapsamında 2 ruhsatsız tabanca, bir ruhsatsız av tüfeği ve çok sayıda satışa hazır vaziyette narkotik maddeler ele geçirildi.

Yapılan operasyonel çalışmalar sonucu haklarında "Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma veya Sağlama" suçundan işlem yapılan ve adli mercilere sevk edilen 3 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken 24 şüpheli ise tutuklandı. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.