Doğruhaber Gazetesi günlük yayına başlıyor

Doğruhaber Gazetesi günlük yayına başlıyor

Haftalık yayın yapan Doğruhaber Gazetesi'nin, yakında yayın hayatına günlük olarak devam edeceği öğrenildi.

4 Nisan 2008'de haftalık olarak yayın hayatına başlayan Doğruhaber Gazetesi, önümüzdeki Kasım ayı itibariyle günlük olarak yayınlanmaya başlayacak.

Konuyla ilgili açıklama yapan Gazeteci Fikret Gültekin, Twitter hesabından, "1 Kasım'dan itibaren Doğruhaber gazetemiz aynı adla günlük olarak yayınlarına devam edecektir. Kardeşlerden muvaffakiyet için dua bekliyoruz" mesajını paylaştı.

Doğruhaber Gazetesi Yayın Koordinatörü Abdullah Aslan ise, Gazete'nin aynı isimle günlük yayına başlayacağının altını çizerek, "Günlüğe de büyük ihtimal doğruhaber adıyla devam edeceğiz inşaallah. Evet.. Doğruhaber'den ayrılmayalım istedik..." bilgisini paylaştı.

Doğruhaber de FETÖ mağduru

8 yıldır hazırladığı yüzlerce özel haber, onlarca araştırma dosyası ve karanlıkta kalmış gerçekleri ortaya çıkarma başarısı gösteren Doğruhaber Gazetesi de, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) mağduru yayın kuruluşlarından biri.

FETÖ'nün, Elazığ İhya-Der, Adıyaman Vahder Der ile Merkezi Diyarbakır'da bulunan ve Türkiye Genelinde onlarca şubesi olan Mustazaf Der'e 2009 ila 2011 yılları arasında kurduğu kumpası deşifre eden Doğruhaber, 2011 yılında polis baskınına maruz kalmıştı. Yasadışı hiçbir faaliyetleri olmadığı halde gazeteci, yazar ve İslami STK yöneticilerini gece yarısı baskınıyla evlerinden alarak soruşturma açan İstanbul Emniyeti Terörle Mücadele Biriminin başında FETÖ'den tutuklanan Yurt Atayün vardı.

12 saat boyunca gazetede arama yapan polis ekipleri gazetede bulunan bütün bilgisayarların hard disklerini kopyalamış, gazetenin Genel Yayın Yönetmeni Mehmed Göktaş ile gazete yazarlarından Fikret Gültekin, Sait Şahin, Mehmet Eşin ve Mehmet Ali Gönül de evlerinde yapılan baskın sonrasında gözaltına alınmıştı.

FETÖ için çalıştığı belirtilen Hâkim Metin Özçelik'in verdiği kararla gözaltına alınan Gazeteci, Yazar Fikret Gültekin, Sait Şahin, Mehmet Eşin, Mehmet Bahattin Temel ve Mehmet Şefik Temel 9 ay cezaevinde tutulmuştu. Tutuklu olarak yargılanan FETÖ mağdurları 9 ay sonra suç vasfının değişebilme ihtimali üzerine tahliye edilmiş, sözde yargılamanın akıbetinde Mehmet Göktaş beraat ederken, Mehmet Bahattin Temel, Sait Şahin ve Fikret Gültekin 12 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırılmıştı. (Hürseda Haber)

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.