Doğubayazıt'ta dron destekli asayiş uygulaması

Doğubayazıt'ta dron destekli asayiş uygulaması

​Doğubayazıt İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından hırsızlık ve kapkaççılığın önlenmesi ile yabancı madde kullanımının önüne geçilebilmesi için 166 personel ile "Güven04" uygulaması gerçekleştirildi.

Doğubayazıt ilçesine bağlı Yenimahalle'de metruk binalara yönelik yapılan dron destekli denetimlerde vatandaşların can ve mal güvenliğin sağlanması için çalışma yürütüldüğü belirtildi.

Konu hakkında Ağrı Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, "Polis halk ilişkilerinin güçlendirilmesi, hırsızlığın ve kapkaçın, metruk binalarda madde kullanımı ve yabancı madde satışının önlenmesi, güvenlik güçlerinin görünürlüğünün arttırılması amacı ile Doğubayazıt İlçe Emniyet Müdürlüğümüzce, Doğubayazıt ilçesi Yenimahalle'de, 166 personel ile 'GÜVEN 04' uygulaması gerçekleştirildi." denildi.

Açıklamanın devamında, "Yapılan uygulamada, metruk binalar kontrol edilmiş, kimlik ve araç sorgusu yapılmıştır. Ayrıca sokağa çıkma yasağı olan 20 yaş altı 2 şahsa 784 TL cezai işlem uygulanmıştır." ifadelerine yer verildi.


Ağrı'da dron destekli asayiş uygulaması

Ağrı'da dron destekli asayiş uygulaması

Ağrı'da dron destekli asayiş uygulaması

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.