Dolandırıcılar bankada yakalandı

Dolandırıcılar bankada yakalandı

Kendilerini polis ve savcı olarak tanıtıp vatandaştan 5 bin TL isteyen dolandırıcılar, bankadan parayı çekmeye gidince yakayı ele verdiler.

MANİSA - Konya Akşehir Polis Merkezi Amirliği'ne müracaat eden A.C, alınan ifadesinde, ev telefonunu arayan şahısların kendilerini polis ve savcı olarak tanıttığını, bu şahısların yönlendirmesi ile bankaya 5 bin 410 TL para yatırdığını belirtti. Bu nedenle dolandırıldığını ifade eden A.C, şahıslardan davacı ve şikâyetçi oldu.

 

Konu ile ilgili polisin takibi sonucu müşteki A.C'nin yatırmış olduğu hesap numarasının sahibi E.G. ve yanında bulunan O.D. para çekmek için girdikleri Manisa Merkez Ziraat Bankası Şubesi'nde Cumhuriyet Savcısının talimatı ile gözaltına alındılar.

 

Şahısların üzerinden çıkan ve söz konusu suça konu olabileceği değerlendirilen çok sayıda banka dekontu ile iki adet cep telefonuna el koyuldu.

 

Gözaltına alınan şüphelilerden O.D. alınan ifadesinin ardından serbest bırakılırken, diğer şüpheli E.G. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edildi. (Ramazan Sındıraç-İLKHA)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.