Düşen Bir Kablo Akçakale'yi Elektriksiz Bıraktı

Düşen Bir Kablo Akçakale'yi Elektriksiz Bıraktı

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde bir mahallede düşen yüksek gerilim hattı, ilçenin büyük kısmını beş saat elektriksiz bıraktı.

ŞANLIURFA - Akçakale'de elektrik telleri tehlike saçıyor. Hafif bir rüzgarlarda bile kopma tehlikesi yaşayan yüksek gerilim telleri, bir çok mahallede yenilenmeyi bekliyor.

 

Her zaman elektrik kesintisinin yaşandığı Akçakale'de dün akşam saatlerinde yağan yağmur ve doludan sonra elektrik kabloları koptu.

 

Yüksek gerilim kablosu evinin üzerine düşen vatandaş, TEDAŞ'a tepki göstererek, "Bir ay içinde yüksek gerilim teli iki defa evimin üzerine düştü. Son olarak dün yağan doludan sonra direkten kopan yüksek gerilim hattı beş saat evimin önünde yerde serili kaldı. Olayı emniyete bildirmemden sonra tamiratı yapıldı. Evet, emniyete bildirdim çünkü mahalleli TEDAŞ'ı defalarca aramasına rağmen gelen yok. Beş saat elektrikler gelmedi. Ben yine buradan TEDAŞ yetkililerine sesleniyorum bu sorun giderilsin. Ayrıca böyle durumlarda bu kabloların yerde saatlerce kalmasına ne diyorsunuz. Bu kablolar o kadar eski ve gevşek ki bunların onarılmasını mahallem ve tüm Akçakale adına sizden istiyorum" dedi. (İbrahim Yılmaz - İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.