Elazığ’da çaldığı motorla Bingöl’de kuyumcu soydu

Elazığ’da çaldığı motorla Bingöl’de kuyumcu soydu

Bingöl’de bir kuyumcu esnafından yüzük çaldığı iddia edilen zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildiği bildirildi.

Bingöl Valiliği tarafından yapılan açıklamada, 2 gün önce İnönü Mahallesi'ndeki kuyumcuya gelen şahıs, deneme bahanesiyle önüne konulan ve içinde 30 yüzük olan tablayı alıp kaçtığı belirtildi.

Açıklamada, “Haber verilmesi üzerine harekete geçen İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) ve iş yeri kameraları, alan incelemesi ve çarşı esnafı ile yapılan görüşmeler sonucu şüphelenin İ.A. olduğu ve aşağı çarşı bölgesine kaçtığı belirledi. Polis ekiplerince saklandığı çalılıklar arasında yakalanan şüpheli İ.A'nın yapılan üst aramasında çaldığı yüzüklerle yakalandı. Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli çıkarıldığı Bingöl Sulh Ceza Mahkemesi tarafından tutuklandı. Çalınan altınlar işletme sahibine teslim edilmiştir." denildi. 

Açıklamanın devamında ise, şunlar kaydedildi:

“KGYS kamera kontrollerinde, ağaçlık alanda 3 kişinin bir motosikleti bırakarak kaçtıkları görülmesi üzerine yapılan çalışmada, K.A, C.D. ve B.A. gözaltına alındı. Şüphelilerin bıraktığı motosikletin Elâzığ’ın Kovancılar ilçesinde çalındığı belirlendi. Şüpheliler ve temin edilen motosiklet gerekli iş ve işlemlerin ardından Kovancılar İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerine teslim edilmiştir.”

İLKHA


Elazığ’da çaldığı motorla Bingöl’de kuyumcu soydu

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler