Elazığ’ın Yücekonak köyünde sokağa çıkma yasağı

Elazığ’ın Yücekonak köyünde sokağa çıkma yasağı

Elazığ Valiliği, PKK’lilere yönelik düzenlenecek operasyonlar nedeniyle, Karakoçan ilçesi Yücekonak köyü bölgesinde, bu günden itibaren ikinci bir emre kadar sokağa çıkma yasağı konulduğunu açıkladı.

Elazığ Valiliği’nden yapılan açıklamada, PKK’lilere yönelik düzenlenecek operasyonlar nedeniyle, Karakoçan ilçesi Yücekonak köyü bölgesinde, bugün saat19.00’dan geçerli olmak üzere ikinci bir emre kadar sokağa çıkma yasağı konulduğunu açıkladı.

Valilik açıklamasında, “Elazığ ili Karakoçan ilçesi genelinde faaliyet yürüten BTÖ mensuplarına yönelik Elazığ ili Karakoçan ilçesi Yücekonak Köyü bölgesinde operasyon düzenlenecektir. Operasyon icra edilen bölgelerde halkın can ve mal güvenliğini sağlamak maksadıyla, 5442 sayılı İl İdaresi Kanununun 11/C maddesi gereğince, belirtilen bölgelerde sivil vatandaşların zarar görmemesi amacıyla 08 Aralık 2016 Perşembe günü saat:19.00’dan geçerli olmak üzere ikinci bir duyuruya kadar, bu bölgelere giriş çıkışlar ile sokağa çıkma yasaklanmıştır.” denildi.  (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler