Elektrik direğine çarpan otomobil iki parça oldu: Bir yaralı

Elektrik direğine çarpan otomobil iki parça oldu: Bir yaralı

Gaziantep’te sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil kaldırımdaki elektrik direğine çarpması sonucu iki parça olurken sürücü ağır yaralandı.

Kaza, Şehitkamil ilçesi Yukarıbeylerbeyi Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Gaziantep Kalyon Stadyumu yolunda seyir halinde olan Ömer Akan (23) yönetimindeki 27 RU 598 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon kontrolünü kaybetmesi sonucu yol kenarındaki kaldırıma çıktı.

Savrulan otomobil kaldırımdaki beton elektrik direğine çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobil iki parça oldu. Kazayı görenler durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi.

İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. kazada ağır yaralanan Akan, bölgeye gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalesinin ardından ambulansla Şehitkamil Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Hastanede tedavi altına alınan Akan’ın sağlık durumunun ağır olduğu belirtildi.

Hurdaya dönen araç çekiciyle olay yerinden kaldırılırken, polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Öte yandan 2 gün öncede sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil orta refüjdeki elektrik direğine çarparak ikiye bölünmüş, kazada sürücü Ali Eren Polatdemir ve arkadaşı Kadir Güneş hayatını kaybetmişti. Serkan Kaya ve Ümit Avlık ise yaralanmıştı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.