Emniyet, Sigara Üretimi "Suç" Dedi
Batman Emniyet Müdürü, Yeşilay cemiyetinin sürdürmüş olduğu kampanyaya tam destek vererek sigara üretiminin suç olduğunu kaydetti.
BATMAN-Bir senede 6 milyon insanın ölümüne sebep olan sigaranın üretiminin insanlığa karşı suç olduğuna inananlar kervanına Batman Emniyeti de katıldı.
Yeşilay cemiyetinin sürdürmüş olduğu kampanyaya tam destek veren Batman Emniyet Müdürü Hasan Ali Okan; "Sigaranın zararları yanında uyuşturucunun ilk adım olması hasebiyle de ciddi bir tehdit oluşturmaktadır. Uyuşturucu kullananların yüzde yüzü işe sigara ile başlamaktadır. Bu nedenle başta aileler olmak üzere, herkesin üzerine düşen görevi en iyi şekilde yapması ve çocuklarını bağımlılık yapan her türlü maddeden uzak tutması gerekir. Biz emniyet olarak her türlü kötü alışkanlıkla mücadele etmekteyiz. Bu mücadele sadece kişileri yakalayıp cezalandırma bağlamında değil, yaşı küçük olanları alıp rahabilite etme, eğitme veya alternatif yollarla topluma kazandırmakla da yapılmaktadır" dedi. (Veysi Rüzgar-İLKHA)
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.