En az vaka görülen illerin başında Siirt’in gelmesi sevinçle karşılandı

En az vaka görülen illerin başında Siirt’in gelmesi sevinçle karşılandı

​Sağlık Bakanlığının ülke genelindeki Coronavirus vakaları ile ilgili yaptığı açıklamada en az vaka görülen illerin başında Siirt’in gelmesi sevinçle karşılandı.

Siirt İl Sağlık Müdürü Dr. Erol Emre Ömür, en az vaka görülen illerden olduğunu, halkın rehavete kapılmadan daha ileri hedeflere doğru yol alması gerektiğini belirtti.

Bu sonuca toplumun ve başta sağlık çalışanları olmak üzere birçok kurum ve STK gönüllülerinin özverisi ile ulaşıldığını söyleyen Ömür, "Sağlık personelleri aylarca ailelerinden uzak kalarak ve hayatlarını tehlikeye atarak olağanüstü bir çalışma sergilediler. Kolluk kuvvetleri başta olmak üzere birçok kurum ve STK gönüllülerinin de büyük katkısı oldu. Bu gün ulaştığımız nokta sevindirici, ancak sevindirici olduğu kadarda motive edici bir noktadır. Geçtiğimiz aylara gördüğümüz vaka sayılarından bu günlere ulaşmış olmamız, bizim daha da düşürebileceğimiz bir iradeye ve güce sahip olduğumuzu göstermektedir." diye konuştu.

Dr. Ömür, bu noktaya ulaşılmasında verdiği önemli destekten dolayı Vali Osman Hacıbektaşoğlu’na  özveri ve gayretlerinden dolayı tüm vatandaşlara ve sağlık çalışanları ile  emeği geçen herkese teşekkür etti.


En az vaka görülen illerin başında Siirt’in gelmesi sevinçle karşılandı

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.