Engellilere sevgi kapısı

Engellilere sevgi kapısı

Manisa Valiliği tarafından engelli vatandaşların sorunlarını daha rahat iletebilmeleri için Özürlüler Koordinasyon Merkezi açıldı.

MANİSA - Manisa Valiliği, hükümet binasının zemin katında Özürlüler Koordinasyon Merkezi açtı . Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü ile beraber oluşturulan merkeze “sevgi kapısı “adı verildi .Binanın tarihi dokusu dolayısı ile asansör yapılamadığından söz konusu merkez zemin katta yapıldı.

 

Açılışta bir teşekkür konuşması yapan Bedensel Engelliler Derneği Manisa Şubesi Başkanı Yasemin Yıldız, Manisa’ya geldiği günden, gideceği güne kadar hep bizimle olan ve yaşamımızı kolaylaştırmak için alışan engelli konseyini kuran kamu kurumlarında önümüzdeki  engelleri kaldıran bugünde valilik binasına engelli koordinasyon merkezini kurarak bir engelimizi daha kolaylaştırmış tır. Öncelikle sayın valimize ve bu merkezin açılışında emeği geçem herkese şahsım ve Manisalı engelliler adına teşekkür ederim.” dedi.

 

Vali H.İbrahim Daşöz de açılışa gelen engellilere ve davetlilere yaptığı konuşmada bugün açılışını gerçekleştirdikleri merkezin engelli  vatandaşlar için çok anlamlı olduğunu söyledi.  Daşöz “Daha önce Valiliğimizi ziyarete gelen engellilerimizin en büyük sorunu üst katlara çıkamaması binamızın tarihi özelliğinden dolayı, tarihi dokusunu bozamadığımız için de şimdi açılışını yapacağımız merkezi hazırlanması için hızlı bir çabaya girildi. İlimizdeki tüm engelli derneklerin görüşleri alınarak bu merkezimizi hazırladık” dedi.(Ramazan Sındıraç-İLKHA)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.