Engellilere tekerlekli sandalye dağıtıldı

Engellilere tekerlekli sandalye dağıtıldı

Sosyal medya üzerinden yapılan paylaşıma duyarsız kalmayan Siirt Kızılay Şubesi, engelli çocuklara tekerlekli sandalye yardımında bulundu.

Barış Köprüsü Dernek Başkanı Barış Amcalar tarafından sosyal medya üzerinden yapılan paylaşıma duyarsız kalmayan Siirt Kızılay Şube Başkanı Yener Tanık, engelli çocuklara tekerlekli sandalye yardımında bulundu.

Engellilerin bu talebine sessiz kalmadıklarına vurgu yapan Tanık, "Bizler de kurum olarak her zaman engelli kardeşlerimizin yanında olacağımızı buradan taahhüt ediyoruz." dedi.

Engeli kardeşlerimiz talebine sessiz kalamazdık

Tanık, "Kızılay olarak görevde bulunduğumuz süre içerisinde 350 engelli vatandaşımıza, tekerlekli ve akülü sandalye dağıttık. Barış Köprüsü Dernek Başkanı tarafından sosyal medya üzerinden engelli kardeşlerimiz için ihtiyaç duyulan tekerlekli sandalye talebine sessiz kalamazdık. Bizler de 3’ü 5 yaş üstü, diğer 3’ü de bebek yaştaki engelli kardeşlerimiz olmak üzere 6 adet sandalye temin ettik. Bizler her zaman görevimiz gereği engelli kardeşlerimizin yanında olduk. Engelli kardeşlerimiz kadar ailelerini de mutlu etmek bizleri sevindirdi. Tabi burada engelli kardeşlerimizin ailelerinin çocuklarına çok iyi baktıklarına şahit olduk. Bizler de kurum olarak her zaman onların yanında olacağımızı buradan taahhüt ediyoruz.” şeklinde konuştu  

"İnşallah bu davranış başkalarına örnek olur"

Sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımın karşılık bulmasına sevinen Barış köprüsü Dernek Başkanı Barış Amcalar ise duygularını İLKHA ile paylaştı.

Amcalar, “Engelli kardeşlerimiz için sosyal medya üzerinden bir paylaşım yapmıştık. Bu paylaşımımıza sağ olsun Kızılay Başkanı'mız sessiz kalmadı. Engelli kardeşlerimize yaş guruplarına göre toplamda 6 adet tekerlekli sandalye verildi. Kızılay Başkanı'mızın göstermiş olduğu bu duyarlılığından dolayı teşekkür ediyorum. İnşallah Başkanımızın göstermiş olduğu bu davranış başkalarına örnek olur.” İfadelerini kullandı.

Çocuğunun 14 yaşında olduğunu ve 14 yıldır oğluyla yakından ilgilendiğini belirten engelli babası Cihangir Sezgin ise "Allah verdiyse Allah’a şükürler olsun. Tekerlekli sandalye büyük bir ihtiyaçtı. Herkese verilmesi gerekiyordu. Bu konuda bize destek olan herkese duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyorum." dedi.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler