Ensar-Der'den Suriyeli Mültecilere Yardım

Ensar-Der'den Suriyeli Mültecilere Yardım

Ensar Der, ülkelerindeki iç savaş nedeniyle Ceylanpınar ilçesine sığınan Suriyeli mültecilere giyim yardımında bulundu, sıkıntıları dinledi.

ŞANLIURFA - Ceylanpınar ilçesinde faaliyet yürüten Ensar Der (Ceylanpınar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği), Suriyeli mültecilere giyim yardımında bulundu.

Zulüm Kimden Gelirse Gelsin Kınıyoruz
Ensar Der Yardım Komisyonu Başkanı Mehmet Gül, Camia olarak her zaman mazlumların yanında olduklarını, zulüm kimden gelirse gelsin kınadıklarını söyledi.

Ensar Der Başkan Yardımcısı Mustafa Sarıdal ise Ceylanpınar-Suriye sınırında yaşanan çatışmanın ilçe halkını olumsuz etkilediğini belirterek, "Allah tüm mazlum ve mustazaf Müslümanların yardımcısı olsun" dedi.

Kendi Ülkemizde Zulüm Gördük
Suriye'den mülteci olarak gelen Ahmet Amca (62), "Biz ülkemizde zulüm gördük. Beşar Esed, hiç acımadan bizi kurşuna dizdi. Biz ölümden kaçtık, ölmemek için buraya geldik. Ceylanpınar halkına teşekkür ediyoruz Allah onlardan razı olsun, bütün ihtiyaçlarımızı karşılamaya çalışıyorlar. Allah sizlerden ve Müslüman halkımızdan razı olsun" dedi. (Mustafa Kaynak-İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.