Erdoğan, Rize-Artvin Havalimanı şantiyesinde incelemelerde bulundu

Erdoğan, Rize-Artvin Havalimanı şantiyesinde incelemelerde bulundu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rize-Artvin Havalimanı şantiyesi inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rize-Artvin Havalimanı şantiyesi ve Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Geliştirme Vakfı Güneysu Konakları inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Pazar İlçesi Yeşilköy mevkiindeki havalimanı inşaat alanında incelemelerinin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, şantiye çıkışında kendisini bekleyen vatandaşlarla bir süre sohbet etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ile Rize Valisi Erdoğan Bektaş eşlik etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rize-Artvin Havalimanı şantiyesi inceleme programı öncesinde, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Geliştirme Vakfı Güneysu Konakları inşaat alanında da incelemelerde bulundu.

Yapılan örnek daireyi gezen ve yetkililerden bilgi alan Cumhurbaşkanı Erdoğan, inşaat alanından ayrılışında kendisini bekleyen işçilerle fotoğraf çektirdi ve vatandaşları selamladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ve Rize Valisi Erdoğan Bektaş da eşlik etti.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.