ERÜ Rehber Gençlik Kulübünden yaşlılara ziyaret

ERÜ Rehber Gençlik Kulübünden yaşlılara ziyaret

ERÜ Rehber Gençlik Kulübü öğrencileri 'Yaşlılar Haftası' münasebetiyle huzur evine anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdiler.

Kayseri-Erciyes Üniversitesi bünyesinde yaptığı etkinliklerle adını duyuran Rehber Gençlik Kulübü 'Yaşlılar Haftası' münasebetiyle huzurevi ziyareti programı düzenledi. Kulüp Kayseri’de faaliyet gösteren Hacı Rukiye Gazioğlu Huzurevi'nin yaşlılarıyla üniversitenin gençlerini bir araya getirdi.

Ziyaret kulüp üyelerinden İbrahim Halil Çay'ın Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Ziyaret yaşlılarla hediyeleşme ile devam etti. Öğrenciler elini öpüp hayır duası aldığı yaşlılara tespih, takke ve namaz hocası hediye ettiler. Yapılan ziyarette huzurevi sakinleri öğrenciler yansıra huzurevi müdürü ve çalışanları büyük memnuniyet duyduklarını ifade ettiler.

Ziyaret programına kulüp danışman hocası Ahmet Yıldız, üniversiteli bay ve bayan öğrenciler yoğun gösterdi.  Yapılan ziyarette memnuniyeti nişanesi olarak huzurevi çalışanları öğrencilere Şanlıurfa yemeklerinden çiğ köfte ikram etti.

Kulüp adına günün anlam ve önemine binaen bir konuşma yapan Kulüp Başkanı İlhami Öztürk, katılan öğrencilere teşekkür etti. Zaman zaman duygusal anlar yaşanan ziyarette son olarak alınan hayır dualarıyla vedalaşarak program sona erdi. (Mehmet Bayrak-İLKHA) 










 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.