Erzincan kutlu doğum etkinliği 2015 peygamber sevdalıları

Erzincan kutlu doğum etkinliği 2015 peygamber sevdalıları

Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından Erzincan’da ikinci defa Kutlu Doğum programı gerçekleştirildi.

Peygamber Sevdalıları Platformu Doğu Anadolu ve Karadeniz Bölge koordinatörlüğü tarafından ‘Eşsiz önder Hz Muhammed’ teması ile   kutlu doğum etkinliği düzenlendi.

Sunuculuğunu Mushap Ak’ın yaptığı etkinlik, Abdurrahim Özcan’ın Kuran-ı Kerim tilaveti ile başladı. Daha sonra mevlithanlar   mevlidi-i şerif okudular.

Etkinliğe konuşmacı olarak katılan Doğruhaber Gazetesi genel yayın yönetmeni Mehmet Göktaş katıldı.

Göktaş konuşmasında, Allah’ı sevmenin yolunun, Peygamber Efendimizi sevmekten geçtiğine dikkat çekerek, “Peygamber Efendimizi ne kadar çok seversek, o kadar kurtuluşa yakın oluruz. Hz Peygamberden önce mazlumların yaşam hakları yoktu. Kadınlar  hiçbir anlam ifade etmiyordu.” dedikten sonra,  Hz. Peygamberin kızlarına ve eşlerine olan sevgisini anlattı.

Kadınların İslam toplumu içindeki değerine de dikkat çeken Göktaş,  Müslümanların Peygambere karşı yapılan saldırıları kendilerini siper etmesi gerektiğini söyledi.

Program Özlem Ajans sanatçılarından Selami Güneş’in seslendirdiği ilahiler ile devam etti. Daha sonra Recep Çam  Peygamberimizin hayatından kısa skeçler sundu. Program yapılan dua ile sona erdi.İLKHA

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.