Erzincan'da Siyer Sınavı ödülleri

Erzincan'da Siyer Sınavı ödülleri

Peygamber Sevdalıları Vakfı'nın Türkiye geneli düzenlediği Siyer Sınavı kapsamında Erzincan'da dereceye girenlere ödülleri verildi.

Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından "O'nu Oku, O'nu Yaşa" sloganıyla 17 Şubat'ta Türkiye genelinde düzenlenen "Umre Ödüllü Siyer Sınavı'nda" Erzincan'da dereceye girenlere ödülleri verildi.

Erzincan Erdemliler Derneğinde (Erdemli-Der) dereceye giren yarışmacılara ödüllerini takdim eden Peygamber Sevdalıları Vakfı Erzincan Koordinatörü Emrullah Ezgin, Siyer Sınavı'na giren herkesin kazandığını söyledi.

Ezgin, "Peygamber Sevdalıları Vakfı 2019 yılı Siyer Sınavı'nı 17 Şubat'ta 'O'nu Oku, O'nu Yaşa' sloganıyla gerçekleştirdi. 4 kategoride yapılan sınava Erzincan il genelinde bin kusur öğrencimiz bu sınava katıldı. Sadece Erzincan merkezde bine yakın öğrencimiz bu sınava girdi. Allah'a şükürler olsun ki, 13 öğrencimiz ödül almaya hak kazandı. Bu sınav ile genç kardeşlerimiz Peygamber Efendimizin hayatını yeniden okuma fırsatını buldular. Bu sınavın kaybedeninin olmadığına inanıyoruz. Çünkü çocuklarımız âlemlere rahmet olarak gönderilenin hayatını okudu. Sınava katılan ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz." dedi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler