Erzincan'da uyuşturucu operasyonu: 5 şüpheli tutuklandı

Erzincan'da uyuşturucu operasyonu: 5 şüpheli tutuklandı

Erzincan'da uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonlarda, biri yabancı uyruklu olmak üzere 5 şüpheli tutuklandı.

Erzincan Valiliği tarafından yapılan açıklamada, uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonlarda, biri yabancı uyruklu olmak üzere 5 şüphelinin çıkarıldığı mahkemece tutuklandığı belirtildi.

Açıklamada, "Erzincan Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince sokak satıcılarına yönelik yapılan çalışmalarda; ilimiz genelinde 4 ayrı adreste eş zamanlı olarak yapılan operasyonda İ. A. (19), M. A. (20), S. C. Ö. (20) ve S. Ş. (19) isimli şahıslar yakalanmış ve şahısların ikametlerinde yapılan aramalar neticesinde toplam 27,52 gram sentetik cannabinoid uyuşturucu maddesi ele geçirilmiştir. İ. A , M. A, S. C. Ö. ve S. Ş. isimli şahıslar hakkında 'TCK 188 (Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti)' suçundan işlem yapılmış olup, sevk edildikleri adli makamlarca tutuklandı." denildi.

Gerçekleştirilen ayrı bir uygulamada ise Afganistan uyruklu bir şüphelinin yakalandığının kaydedildiği açıklamada, "Öte yandan, Erzincan Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve KOM Şube Müdürlüğü görevlilerince gerçekleştirilen ayrı bir uygulamada; ilimiz Erzurum-Erzincan Karayolu üzerinde şüphe üzerine durdurulan 34 plaka sayılı şehirler arası yolcu otobüsünde narkotik madde arama dedektör köpeği Curt marifetiyle yapılan aramada, Afganistan uyruklu K. Z. (20) isimli şahsın sırt çantasından toplam ağırlığı 2 bin 35,32 gram reçine esrar maddesi ele geçirilmiştir. K. Z. (20) isimli şahıs hakkında 'TCK 188 (Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti)' suçundan işlem yapılmış olup, sevk edildiği adli makamlarca tutuklanmıştır." ifadelerine yer verildi.

İLKHA


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.