Eşini ve 4 evladını kaybeden acılı anne yaşadıklarını anlattı

Eşini ve 4 evladını kaybeden acılı anne yaşadıklarını anlattı

Van’ın Başkale ilçesine bağlı Özpınar köyündeki depremde eşini ve 4 çocuğunu kaybeden acılı anne Nebahat Furat, yaşadıklarını anlattı.

Depremin arkada bıraktığı acı ve gözyaşı dinmiyor. Aralarında 9 aylık bebeğinde bulunduğu 4 çocuğunu ve eşini depremin enkazında kaybeden acılı anne Nebahat, çocuğunun beşiğine sarılarak ağıtlar yaktı.

Evinin enkazında çıkardığı evlatlarının elbiselerini koklayarak gözyaşı döken acılı anne, yaşadıklarını unutamadığını belirtti.

Nebahat Furat, “Deprem olduğunda ben dışarda çamaşırları seriyordum. Enkaz altında kalan çocuklarıma çaresizce bakıyordum. Annem vefat edince psikolojim bozuldu. 4 tane kız çocuğum devlet yurdunda kalıyor. Çocuklarımın bana verilmesini istiyorum. Artık dayanamıyorum. Çocuklarımı bana vermezlerse ben kahrolacağım. 4 çocuğumu ve eşimi depremin enkazında kaybettim. Kucağım ve yuvam boş kaldı.Kimsesiz ve çaresiz kaldım.” dedi.

Tek isteğinin yurtta kalan 4 kız çocuğuna kavuşmak olduğunu dile getiren acılı anne Nebahat Furat, başını koyacak bir evin yapılması için yetkililere çağrıda bulundu.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.