Eşinin Boğazını Keserek Öldürdü

Eşinin Boğazını Keserek Öldürdü

Mardin'in Savur ilçesinde 7 çocuk annesi bir kadın psikolojik sorunları olduğu öne sürülen eşi tarafından boğazı kesilerek öldürüldü.

MARDİN - Savur'da 7 çocuk annesi Emine Yılmaz (37), kocası Abdusselam Yılmaz (39) tarafından boğazı kesilerek öldürüldü.

 

Emine Yılmaz'ın aklı dengesi bozuk eşi Abdusselam Yılmaz tarafından boğazının kesilerek öldürüldüğü iddia edildi. Zanlı cinayetin ardından jandarma tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

 

Olay, Savur ilçesine bağlı İçören Köyünde Pazar gecesi akşam sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, Abdusselam Yılmaz, 19 yıllık eşini banyoya zorla götürerek karısının boğazını kesti. Genç kadın olay yerinde hayatını kaybederken Abdusselam Yılmaz ise jandarmaya teslim edildi.

 

Jandarmanın yaptığı inceleme sonrası genç kadının cenazesi otopsi için Diyarbakır Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Çevresinde aklı dengesi bozuk olarak tanınan Abdusselam Yılmaz'ın cinayet öncesinde de eşine şiddet uyguladığı ve sık sık dövdüğü ileri sürüldü. Yılmaz'ın geçen haffa bölgedeki köylerde geleneksel olarak kesimi yapılan besili (dermale) hayvanların kesiminden etkilenerek bu olayı yaptığı iddia edilirken Yılmaz'ın başını kestiği eşi Emine Yılmaz'ı 19 yıl önce kaçırdığı öğrenildi. Eşini öldüren Yılmaz'ın yakalandıktan sonra askerlere "Emine öldü mü, ölmedi mi? Ben onu dermale yapmak için öldürdüm."dediği bildirildi.

 

Bu arada gözaltına alınan Abdusselam Yılmaz tutuklanarak cezaevine gönderildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler