Eski Rektör Sedat Laçiner gözaltında

Eski Rektör Sedat Laçiner gözaltında

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesinin eski Rektörü Prof. Dr. Sedat Laçiner “paralel yapı” soruşturmasında gözaltına alındı.

Çanakkale'de “paralel yapı” iddiasıyla yapılan operasyonda aralarında Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesinin eski Rektörü Prof. Dr. Sedat Laçiner 'in de bulunduğu çok sayıda kişi gözaltına alındı.

Sabah saatlerinde çok sayıda ev ve iş yerine düzenlenen operasyonda, aralarında eski ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat Laçiner ve bazı iş adamlarının da bulunduğu kişiler gözaltına alındı.

Çanakkale Devlet Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilen Laçiner ve diğer şüpheliler daha sonra sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.