Esnafın sorunlarının reçetesi HÜDA PAR’da mevcut

Esnafın sorunlarının reçetesi HÜDA PAR’da mevcut

HÜDA PAR Genel İdare Kurulu Üyesi Salih Demir, partisinin esnafın derdine derman olmak için projelerinin olduğunu belirterek esnaftan destek istedi.

Seçim çalışmaları kapsamından Osmaniye’ye gelen HÜDA PAR Genel İdare Kurulu Üyesi Salih Demir, milletvekili adaylarıyla birlikte esnaf ziyareti yaptı.

Esnafın şikâyet ve isteklerini dinleyen Demir, HÜDA PAR’ın esnafın derdine derman olmak için projelerinin olduğunu belirterek parlamento seçimlerinde partisi için destek istedi.

Demir’in Osmaniye şehir merkezindeki esnaf ziyareti programına İl Başkanı Osman Aslan, milletvekili adayları Necati Çınar, İsa Kalender, Sedat Akagündüz, Rahmi Keser ile partililer katıldı.

Şehir merkezindeki işyerlerini tek tek gezen Demir’e esnaf ve mahalle halkının sıcak ilgi gösterdiği gözlendi.

Yoğun bir ekonomik durgunluğun olduğundan şikâyet eden esnaf ise şimdiye kadar iktidara gelen tüm partilerin güzel vaatlerde bulunduklarını ama icraata gelince kimseden ses çıkmadığını belirttiler. Esnafla sohbet eden Demir, kendisine iletilen sorunları ve şikâyetleri not etti.

Ziyaretlerde konuşan Demir, partisinin esnafın derdine derman olmak için projelerinin olduğunu belirtti.

Faiz ve ranta dayalı ekonomiyle esnafın sorununun çözülmesinin mümkün olmadığını dile getiren Demir, dövizdeki spekülatif yükselişe dikkat çekerek, bunun önüne geçmenin ise İslam coğrafyaları ve Türkiye’nin komşu ülkelerle yapacağı milli para birimiyle alışverişle çözülebileceğini belirtti.

Vekil adayları iftarda halkla buluştu

Esnaf ziyaretinin ardından Demir ve beraberindeki heyet partisinin düzenlediği iftar programına katıldı.

Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda konuşan Demir, partisinin seçim vaatlerini anlattı.

Adaleti tesis etmek ilkesiyle yola koyulduklarını belirten Demir, “HÜDA PAR olarak ilkemizi iki cümleyle ifade ediyoruz ‘Önce İnsan Öncelik Adalet’ diyoruz. İnsan merkezde olmalı. Biz merkezdeki insan için bütün kurum ve kuruluşlarla adaleti de tesis etmek ilkesiyle yola koyulduk. İnşallah çıktığımız bu yolda Rabbim ayaklarımızı sabit kılsın, bizleri utandırmasın, halkımıza vermiş olduğumuz sözlerin eri eylesin.” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından program, dua ile son buldu ve ardından ezanın okunmasıyla iftar açıldı.

İLKHA





















Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.