Eylemcilere LYS tepkisi

Eylemcilere LYS tepkisi

Manisa'da dün gece yapılan "Gezi Parkı" eyleminde aşırı alkol alan CHP Merkez İlçe Başkan Yardımcısı yere yığılırken, halk ise LYS sınavı nedeniyle eylemcilere tepki gösterdi.

MANİSA - Taksim Meydanı'ndaki guruplara polisin müdahale ederek Gezi Parkı'nı boşaltması Manisa'da protesto edildi. Eylemciler arasında CHP Manisa İl Başkanı Cahit Kaplan, Merkez İlçe Başkanı Engin Uzun, Eğitim-İş Merkez yönetim kurulu üyesi Ömer Arslan, KESK Yöneticileri ve KESK'e bağlı sendika temsilcileri olduğu görüldü.


Lisans Yerleştirme Sınavı'nın Pazar günü olmasına rağmen Eğitim-İş ve Eğitim Sen olmak üzere iki eğitim sendikasının eyleme geç saatlere kadar destek vermesi tepkiyle karşılandı.

Manolya Meydanı'nda bir araya gelen yaklaşık küçük bir grup, Cumhuriyet Caddesi üzerinden Cumhuriyet Meydanı buradan da Manolya Meydanı'na kadar sloganlar atarak yürüdü. Eyleme alkollü gelen ve ayakta durmakta güçlük çeken CHP Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Ufuk İ, yürüyüş sırasında bazı partililer tarafından uzaklaştırılırken yere yığıldı. (Ramazan Sındıraç-İLKHA)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.