Fenerbahçe Beko'da 4 kişinin Coronavirus testi pozitif çıktı

Fenerbahçe Beko'da 4 kişinin Coronavirus testi pozitif çıktı

​Sağlık Bakanlığından gelen test sonuçlarına göre, biri sporcu, biri teknik ekip ve 2 idari çalışan olmak üzere 4 kişi de Coronavirus tespit edildiği belirtildi.

Fenerbahçe Kulübü, Erkek Basketbol Takımı'nda 4 kişinin Coronavirus (Covid-19) test sonucunun pozitif çıktığını duyurdu.

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı'ndan yapılan açıklamada, "Sağlık Bakanlığımızdan gelen test sonuçlarına göre, test yapılan 12 kişi içerisinde 1 sporcu, 1 teknik ekip ve 2 idari ekip çalışanı olmak üzere toplamda 4 kişide COVID-19 test sonuçlarının pozitif olduğu görülmüştür." denildi.

Testleri pozitif çıkan bir sporcu ile 3 çalışanının karantina altına aldığı ifade edildi.

Tedbir amaçlı bir süredir hastanede bulunan bir idari çalışanının testlerinin negatif çıktığı, bu nedenle tedavi edildiği hastaneden taburcu edilip 14 günlük karantina sürecini tamamlamak üzere dinlenmeye çekildiği belirtildi.

Fenerbahçe Beko Basketbol Takımı sporcu, teknik kadro ve idari ekibinde yapılan kontroller sonucunda Coronavirus bulgularına rastlanmış, bu sebep ile 21 Mart Cumartesi günü detaylı tahlil ve tetkikler yapılmış, alınan numuneler Sağlık Bakanlığımıza iletilmişti.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.