Filistin Meclis Başkanı Bahr: İslam düşmanlığına karşı birlikte durmalıyız

Filistin Meclis Başkanı Bahr: İslam düşmanlığına karşı birlikte durmalıyız

​Filistin Meclis Başkanı Ahmed Bahr, batının her zaman İslam düşmanlığına yönelik uygulamalara imza attığına dikkat çekerek, buna karşı tüm İslam ülkelerinin ve İslam toplumlarının beraber durması gerektiğine dikkat çekti.

Filistin Meclis Başkanı Ahmed Bahr, Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından tertip edilen "Uluslararası İslam Karşıtlığı Sempozyumu"nda selamlama konuşması yaptı.

Sempozyumu düzenleyen Peygamber Sevdalılarına teşekkür eden Bahr, programın hayırlara vesile olmasını diledi.

İslam dininin her zaman, kardeşlik, sevgi ve dayanışma mesajları verdiğine dikkat çeken Bahr, amaçlarının kin ve nefretten uzak bir toplum inşa etmek olduğunu belirtti.

Kur'an-ı Kerim'deki " (Ey Muhammed!) Seni ancak âlemlere rahmet olarak gönderdik." ayetine atıfta bulunan Bahr, İslam düşmanlarının asırlar boyunca bu yüce mesajı unutturmaya çalıştığını kaydetti.

Bahr, "İslama karşı yapılan kindar uygulamalara karşı hep birlikte durmamız gerekiyor. Emperyalistler her zaman bizim bölünmemiz için uğraşıyor. Aynı zamanda Filistin davasını bölmeye çalışıyorlar. İslam dünyasının ve topluluklarını zenginliklerini sömürmek için bir uğraşı var. Kindar bir komplo söz konusu. Fransa Cumhurbaşkanı Macron tarafından Müslümanlara ve İslam'a karış yapılan despot eylemler büyük bir zülümdür. Bu uygulamalarla İslam'ın yüce mesajını bozmak ve lekelemek isteyen bir uğraş söz konusu. Tüm bunlara karşı beraber durmalıyız." diye konuştu.

Bahr, konuşmasının devamında siyonist işgal rejiminin Filistin'e uyguladığı amborgoları, saldırıları ve bunun sonucunda halkın çektiğin sıkıntıları ile Yüzyılın Anlaşması'nın zararlarını anlattı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler