Fitnelerin Sebebi Amerika ve İngiltere'dir

Fitnelerin Sebebi Amerika ve İngiltere'dir

'Uluslararası Fars Körfezi' konferansında konuşan İran Cumhurbaşkanı Birinci Yardımcısı Rahimi, İran'ın en yüksek gücü, onuru ve iktidarında olduğunu söyledi.

İRAN- İran'ın güneyinde yer alan Buşehr liman şehrinde düzenlenen 'Uluslararası Fars Körfezi' konferansında konuşma yapan Muhammed Rıza Rahimi, İran'ın en yüksek gücü, onuru ve iktidarında olduğunu söyledi. Rahimi, istikbar, müstekbirler ve küfür dünyasının bu konuyu itiraf ettiğini ve bölgeyi savunmak için hazırlıklı olduklarını sözlerine ekledi.

İran'ın askeri gücüne işaret eden Rahimi, İran'ın bölgeyi savunmak için tam olarak hazırlıklı olduklarını, ifade ederek, Amerika ve İngiltere gibi şeytanların bu dünyada yaşadığı sürece fitnelerin devam edeceğini ifade etti.

Rahimi, emperyalistlerin İranlının düşüncesinin dünyada yayılmasından korktuğunu, zira bu düşünce ve kültürün yayılmasıyla onların düşüncelerinin yok olacağını kaydetti.

 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.