Fransa Milli Takımını bıraktığı ileri sürülen Paul Pogba'dan yalanlama!

Fransa Milli Takımını bıraktığı ileri sürülen Paul Pogba'dan yalanlama!

​Paul Pogba, Macron'un İslam düşmanlığına tepki olarak Fransa Milli Takımını bıraktığın yönünde haber yapan The Sun'ı yalanladı.

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United forması giyen Paul Pogba, The Sun gazetesinin Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'a tepki olarak Fransa Milli Takımı'nı bıraktığı yönündeki haberini yalanladı.

Sosyal medya hesabında açıklama yapan Pogba, "The Sun yine yapacağını yaptı. Benim hakkımda asla söylemediğim hatta aklımda bile geçirmediğim yüzde yüz asılsız bir haber dolaşıyor. Bazı medya organlarının, Fransa’da şu anda gündemde olan bir konuda işin içine Fransa Milli Takımını da katarak adımı yalan bir haberin manşetinde kullanması karşısında çok şaşırdım, öfkelendim ve şok oldum." dedi.

Her türlü teröre ve şiddete karşı olduğunu söyleyen Pogba, haberi yapan ve yayanlar hakkında yasal işlem başlatacağını ifade etti.

Tepki olarak Fransız Milli Takımını bıraktığı iddiaların ardından Pogba'ya sosyal medya kullanıcıları övgüler dizmişti. Pogba'nın iddiaların yalanlamasının ardından bir çok kişi hayal kırıklığına uğrarken Pogba'ya hem tepki gösterdi hem de İslam düşmanlığına karşı bir tavır takınması temennilerinde bulundu.

Fransız Charlie Hebdo dergisi tarafından yayımlanan ve Peygamberimiz Hazreti Muhammed'i (Sallallahu Aleyhi Vesellem) sözde karikatürize eden görseller, önceki gece Montpellier ve Toulouse şehirlerinde devlet kurumlarına ait binalarda gösterilmiş, söz konusu küstah adım büyük tepkilere neden olmuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.