Gazeteciler halkın vekilleridir

Gazeteciler halkın vekilleridir

HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanı Mehmet Nakşi Erat ve beraberindeki heyet, Şanlıurfa Gazeteciler Derneği’ne nezaket ziyaretinde bulundu.

Mehmet Nakşi Erat, İl Başkanlığından oluşan bir heyet ile birlikte Şanlıurfa Gazeteciler Derneğ’ine ziyarette bulunarak, tarafsız ve ilkeli haber yaptıklarından dolayı dernek başkanı Mehmet Kâmil Güler’e teşekkürde bulundu.

Parti olarak sadece seçim zamanı değil, sürekli alanda olduklarını belirten Erat, parti olarak devamlı esnaf, basın ve vatandaşları ziyaret ettiklerini ve sorunlarını gündeme taşımayı hedeflediklerini söyledi. Erat, basın mensuplarına çok iş düştüğünü ve basın mensuplarının halkın vekilleri olduğunu vurguladı.

Dernek başkanı ve aynı zamanda Şanlıurfa Gazetesi imtiyaz sahibi Mehmet Kâmil Güler, tarafsız ve ilkeli haber yaparak, halkın sorunlarını gündeme taşımaya ve yetkililere ulaştırmaya çalıştıklarını ifade etti.

Ziyaret esnasında Şanlıurfa’nın yerel sorunları, uyuşturucu ile mücadelenin yetersizliği, Suriyeli mültecilere yönelik olumsuz tepkiler, aileyi koruma kanunun toplumda oluşturduğu olumsuzluklar, yerel ve ülke geneli ekonomik kriz ele alındı.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.