Gaziantep Büyükpınar'da komşular arasında kavga: 4 yaralı 4 gözaltı

Gaziantep Büyükpınar'da komşular arasında kavga: 4 yaralı 4 gözaltı

Gaziantep'te komşu iki aile arasında çıkan taş, sopa ve av tüfeklerinin kullanıldığı kavgada 4 kişi yaralandı, 4 kişi ise gözaltına alındı.

Olay, Şehitkamil ilçesi Büyükpınar Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, aynı sokakta yaşayan Çetin ve Akkaya ailelerinin fertleri arasında henüz bilinmeyen nedenle başlayan tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü.

Taş, sopa ve av tüfeklerinin kullanıldığı kavgada D.M.Ç, S.Ç, B.Ç. ve E.Ç. kim tarafından ateşlendiği bilinmeyen tüfekten çıkan saçmalarla yaralandı.

Haber verilmesi üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kavgada vücutlarına isabet eden saçmalar sonucu yaralananlar, haber verilmesi üzerine bölgeye gelen sağlık ekipleri tarafından ambulanslarla kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı.

Acil serviste tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Kavgada 2 araç ve bir motosiklet ise atılan taşlarla hasar gördü.

İhbar üzerine olay yerine sevk edilen çevik kuvvet ekipleri de mahallede geniş güvenlik önlemi alırken, ekipler kavgaya karıştığı gerekçesiyle 4 kişiyi gözaltına aldı.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.